Samsung Galaxy S7

Samsung G930 Galaxy S7 32GB  Nederlands

De Samsung Galaxy S7 is de zevende in de lijn van de S-modellen van Samsung. De smartphone is voorzien van een 5.1 inch Quad HD Super AMOLED beeldscherm en draait op Android 6.0 Marshmallow besturingssysteem. De Galaxy S7 is uitgerust met een octa-core processor, bestaande uit 2 afzonderlijke quad-core processoren. Dankzij deze kracht kan je telefoon alle intensieve taken zonder problemen en haperingen uitvoeren. Het intern geheugen van 32 GB en is eenvoudig uit te breiden met een Micro SD kaart van maximaal 200 GB. De Galaxy S7 beschikt over een vingerafdrukscanner in de home-toets. Met enkel je vingerafdruk kun je je toestel ontgrendelen.

Super AMOLED scherm
Het 5.1 inch kristalheldere Quad HD Super AMOLED scherm van de Samsung Galaxy S7 zorgt voor een perfecte, haarscherpe kijkbeleving. Bekijk foto’s, video’s en webpagina’s in topkwaliteit op het heldere Super AMOLED scherm. Het 5.1 inch beeldscherm reproduceert de natuurlijke kleuren op je telefoon in een schitterende kwaliteit.

Superieure camera – voor perfecte foto?s, zelfs bij weinig licht
De Galaxy S7 heeft een 12 megapixel Dual Pixel camera voor een snellere autofocus, zodat je scherpe en heldere foto?s kunt nemen. De grotere pixels (1.4um) en speciale lens (F1.7) zorgen er voor dat je zelfs bij weinig licht heldere foto?s kunt maken. Daarnaast beschikt de S7 ook over een 5 megapixel front camera voor het maken van selfies of beeldbellen via Skype.

Stof- & spatwaterdicht – presteert onder alle omstandigheden
De IP68 – gecertificeerde Galaxy S7 is stofdicht en kunnen tot 30 minuten, 1,5 meter onder water.

Grotere batterijcapaciteit – sneller & draadloos opladen
De grotere batterij-capaciteit zorgt ervoor dat je telefoon langer kunt gebruiken en minder vaak hoeft op te laden. En ondanks de grotere capaciteit gaat laden nu nog sneller, ook het draadloos opladen.

Vraag in de winkel naar de beste deal. 

Prijs los toestel € 439,-