Samsung Galaxy S8

Samsung G950F Galaxy S8 64GB Midnight Black

De Samsung Galaxy S8 is de achtste in de lijn van de S-modellen van Samsung. De smartphone is voorzien van een 5.8 inch Quad HD+ Super AMOLED beeldscherm en draait op Android 7.0 Nougat besturingssysteem. Het is niet zomaar een groot beeld maar de Galaxy S8 is uitgerust met een Infinity Display. De afgeronde hoeken van het beeldscherm lopen naadloos door in de gebogen zijkanten van de behuizing, dit alles in een compact design met hoger scherm-naar-behuizing ratio. Wat je ook kijkt, het grote Super AMOLED scherm van de Galaxy S8 zal jouw films en foto?s tot leven brengen met rijke kleuren, details en verbluffende scherpte. Dankzij de kracht van de octa-core processor kan deze telefoon zonder problemen en haperingen alle intensieve taken uitvoeren. Het geheugen van 64 GB is eenvoudig uit te breiden met een Micro SD kaart van maximaal 256 GB.

Always on display
Met Always-on Display check je eenvoudig je belangrijke informatie zonder je telefoon te ontgrendelen. Je kan snel en gemakkelijk de tijd, kalender en ongelezen notificaties checken. Alles wat je nodig hebt is snel te bereiken!

Camera
De 12 megapixel camera maakt gebruik van Dual Pixel technologie voor ongelooflijk snelle auto-focus. Zo kan je zelfs bewegende objecten vastleggen zonder dat de foto wazig wordt. De camera heeft ook een F1.7 lens en 1.4 pixels voor scherpe en heldere foto?s, zelfs in omgevingen met weinig licht. De front camera beschikt over 8 megapixel met autofocus, welke, wanneer gecombineerd met de gezichtsherkenning-technologie je verzekerd van de beste selfies.

Bluetooth Dual Audio
Met de Galaxy S8 is het mogelijk om gemakkelijk met andere te luisteren naar muziek. Bluetooth Dual Audio kan muziek afspelen van 2 bluetooth apparaten tegelijkertijd. Op deze manier hoef je nooit meer oordopjes te delen.

Beveiliging
De Galaxy S8 is uitgerust met een irisscanner die je naast verbeterde beveiliging ook gemak biedt. Het beschermt je persoonsgegevens tegen verkeerde handen en je kunt gemakkelijk je telefoon deblokkeren. Je kunt de irisscanner ook gebruiken voor een snelle en veilige toegang tot Samsung Pay, Web Login en Secure Folder. Ook kan je je telefoon ontgrendelen door de ingebouwde gezichtsherkenning. Kijk simpelweg in de camera en je telefoon wordt ontgrendeld zonder ook maar een wachtwoord in te typen. Ook is en blijft het mogelijk je telefoon te ontgrendelen met de vingerafdrukscanner, die zich aan de achterkant van de telefoon bevindt naast de camera.

IP68
De Galaxy S8 is IP68 gecertificeerd. Zo kan je veilig je telefoon gebruiken in de regen of aan de rand van het zwembad. Gore-Tex en een rubberen rand zijn toegevoegd in de behuizing om je telefoon te beschermen tegen die spetters. IP68 betekend dat de Galaxy S8 beschermt is tegen water en stof, beschermd tegen onderdompeling in maximaal 1,5 meter diep zoetwater tot 30 minuten lang.

Vraag in de winkel naar de beste deal. 

Los toestel:
Prijs los toestel € 529,-
Hollandse Nieuwe:
Looptijd 2 jaar
6000 MB/MIN/SMS € 14,-
Samsung Galaxy s8 64GB € 24,-
Totaal per maand € 38,-
Eenmalige betaling toestel: € 0,-
Vodafone:
Looptijd 2 jaar
Red Essential

  • Onbeperkt Bellen
  • Onbeperkt SMS
  • 6 GB
€ 24,-
Samsung Galaxy s8 64GB € 24,-
Totaal per maand € 48,-
Eenmalige betaling toestel: € 0,-
Ben:
Looptijd 2 jaar
  • 300 minuten
  • 300 SMS
  • 2500 MB/MIN/SMS
€ 11,-
Samsung Galaxy s8 64GB € 26,-
Totaal per maand € 37,-
Eenmalige betaling toestel: € 0.-
T-Mobile:
Looptijd 2 jaar
5 GB + Onbeperkt bellen € 20,-
Samsung Galaxy s8 € 27,-
Totaal per maand € 47,-
Eenmalige betaling toestel: € 0,-
Tele2:
Looptijd 2 jaar
10 GB Data € 15,-
100 bel / sms € 3,-
Samsung Galaxy s8 € 24,-
Totaal per maand € 42,-
Eenmalige betaling toestel: € 0.-