iPhone 8 bekend design

iPhone 8 compleet glazen design

Qua uiterlijk lijkt de iPhone 8 erg op de iPhone 7. Net als zijn voorganger heeft de iPhone 8 een 4,7-inch lcd-beeldscherm dat naadloos overloopt in het aluminium frame. De iPhone 8 is wel een stuk steviger dan zijn voorganger. Zo is er gebruik gemaakt van een nieuw soort aluminium en glas wat maar liefst 50% sterker is. Niet alleen de voorkant maar ook de achterkant is gemaakt van glas. Dit geeft de iPhone 8 een luxe uitstraling én maakt draadloos opladen mogelijk.

We verkopen de iPhone 8 in de kleuren zilver, space gray en goud. En met 64 of 265 GB opslaggeheugen.

Meer over iPhone 8 features

Nieuwe iPhone 8 met True Tone beeldscherm

De iPhone 8 heeft een Retina HD beeldscherm met True Tone. Dit betekent dat het beeldscherm zich automatisch aanpast aan het type licht in je directe omgeving. Ligt je telefoon bijvoorbeeld onder een rode of blauwe lamp? Dan neemt het scherm die kleur over. Hierdoor kun je de dingen op je scherm veel beter zien, omdat je geen last hebt van omgevingskleuren.

Meer over iPhone 8 Plus features

iPhone 8 True Tone beeldscherm
iPhone 8 camera

iPhone 8 camera

De iPhone 8 heeft een 12-megapixel camera aan de achterkant met snellere en grotere sensor die tot 83% meer licht kan opvangen. Maak de mooiste foto’s, zelfs bij heel weinig licht.

Foto maken tijdens het surfen, mountainbiken of rolschaatsen? De optische beeldstabilisatie is verbeterd en zorgt ervoor dat je foto’s altijd scherp zijn.

Selfie fans kunnen aan de slag met de 7-megapixel camera aan de voorkant. Deze heeft een nieuwe portret modus waardoor je altijd goed op de foto staat. Ook wanneer er weinig licht aanwezig is.

En als je liever vlogt dan is de iPhone 8 ook zeer aan te raden. Deze telefoon maakt 4K video’s met de allerhoogste kwaliteit.

Meer over iPhone 8 en fotografie

iPhone 8 draadloos opladen

De iPhone 8 heeft net als de iPhone 7 geen aparte aansluiting voor de koptelefoon. Hiervoor gebruik je de lightning ingang. Je telefoon opladen en naar muziek blijven luisteren? Geen probleem. De iPhone 8 kan namelijk draadloos opgeladen worden. Leg je telefoon op een draadloze pad. Zo kun je binnen no-time weer aan de slag

iPhone 8 draadloos opladen
iPhone 8 is snel en energiezuinig

Sneller en energiezuiniger

De iPhone 8 heeft een A11 Bionic chip. De meest krachtige chip tot nu toe. Het maakt de iPhone 8 tot wel 25% sneller dan de iPhone 7 en veel zuiniger. De processor die gebruikt wordt voor video taken is 30% sneller. Games spelen gaat daardoor heerlijk soepel. En ook apps downloaden, video’s kijken en multitasken gaat een stuk sneller.

Meer over iPhone 8 features

Waterbestendig en stofvrij

Even iemand bellen terwijl je in de regen loopt? Of per ongeluk een paar druppels koffie op je telefoon laten vallen? Geen probleem. De iPhone 8 is namelijk waterbestendig. En voor de anti-Assepoesters onder ons: de iPhone 8 is ook nog stofvrij.

De iPhone 8 is waterbestendig en stofvrij

Vraag in de winkel naar de beste deal. 

Prijs los toestel € 769,-