Alles over de iPhone 8 Plus

Wij willen jou het allerbeste toestel aanbieden. Klik hier voor de kenmerken van je toestel. Hieronder kun je nog meer te weten komen over je telefoon.

Premium ontwerp

De iPhone 8 Plus is een telefoon met het herkenbare iPhone-uiterlijk. Op het eerste gezicht lijkt hij op de iPhone 7 Plus, maar er zijn wel degelijk grote verschillen. Zo is hij aan de voor- en achterkant gemaakt van glas. Hierdoor ziet de telefoon er moderner en mooier uit. Goed om te weten als je overweegt een iPhone 8 Plus te kopen: Je kunt ‘m draadloos opladen en de iPhone 8 Plus is ook nog water- en stofdicht. Fijn, want zo kan er bijvoorbeeld geen stof bij de hardware komen. De telefoon is ontzettend mooi en solide afgewerkt. Daarnaast voelt de iPhone 8 Plus heel stevig aan en ligt ‘ie ook nog eens prettig in de hand. De 8 Plus heeft een beproefd recept en daarmee is het met gemak één van de mooiste telefoons van dit jaar.

TrueTone-scherm

Het scherm van de iPhone 8 Plus is 5,5 inch groot en heeft een Full HD-resolutie van 1920 x 1080 pixels. De kleurenweergave is meer dan goed en ook de schermhelderheid en het contrast zijn indrukwekkend. Het scherm is zeer veelzijdig, want ook de kijkhoek is prima én hij is nog drukgevoelig ook. Nog niet overtuigd om een iPhone 8 Plus te kopen? Let op: het grootste voordeel van het scherm is dat hij TrueTone heeft. Hiermee past het scherm de kleurenweergave aan op het licht van de omgeving waar je bent. Handig, want zo biedt de iPhone 8 Plus een veel realistischere kleurenweergave dan veel andere telefoons. Het onderstreept nog maar eens de veelzijdigheid van dit goede scherm. Want we kunnen heel eerlijk zijn: de iPhone 8 Plus heeft één van de beste telefoondisplays van dit jaar!

De beste hardware

De iPhone 8 Plus draait op iOS 11, dat sneller en makkelijker werkt dan ooit. Hij heeft ook een nieuwe processor. Dit is de indrukwekkende Apple A11 Bionic, die zuiniger én krachtiger is dan vorige Apple-processoren. Wat dit betekent? De iPhone 8 Plus is supersnel in gebruik én de batterij gaat nóg langer mee. Kortom, een win-winsituatie! Wil je een iPhone 8 Plus kopen, dan heb je keuze uit heel veel opslagcapaciteit: 64GB en 256GB. Genoeg om al je video’s, muziek en foto’s offline op te slaan, dus. Natuurlijk heeft de iPhone 8 een vingerafdruksensor en hiermee ontgrendel je heel snel de telefoon. Bovendien kun je hiermee makkelijk inloggen in allerlei belangrijke apps.

Vraag in de winkel naar de beste deal. 

Prijs los toestel € 919,-